Bestellen

Licenties voor PayForm zijn beschikbaar op basis van gebruik van de toepassing door een enkele gebruiker (single-user licentie) dan wel op basis van meerdere gebruikers (multi-user licentie).

Met een single user licentie mag u de programmatuur op een enkele pc installeren en/of door een persoon binnen uw organisatie laten gebruiken. Met een multi-user licentie kunt u de software op maximaal 5 werkstations installeren dan wel naar keuze op een netwerk server (maximaal 5 gebruikers).
Voor meer informatie over onze gebruiksrechten verwijzen wij naar onze licentievoorwaarden.


Onze prijzen:

Versie Basis* Extended*
Single-user (1 gebruiker) € 200 € 300
Multi-user (t/m 5 gebruikers) € 500 € 750
*eenmalige licentievergoeding, prijzen excl. BTW
Vrijblijvend uitproberen?
U kunt PayForm vrijblijvend uitproberen door een demoversie aan te vragen.

U kunt PayForm ook direct bestellen als u wilt. Indien u binnen 1 maand de software aan ons retourneert, bent u ons niets verschuldigd. Overtuig u zelf van de kracht en het gebruiksgemak van PayForm!

Functies niet toereikend?
Sluit de functionaiteit niet precies aan op uw bedrijfsvoering? Voor diverse partijen hebben wij inmiddels maatwerkversies gerealiseerd die naadloos aansluiten op de eigen organisatie. Interesse? Informeert u eens naar de mogelijkheden via onze supportpagina.
Vult u svp onderstaande gegevens in en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk de CD-ROM met het programma en de licentiegegevens.

  

 

 

 

 

 

 


x Basisversie - Single-user licentie
x Basisversie - Multi-user licentie
x Extended versie - Single-user licentie
x Extended versie - Multi-user licentie