Uitvoeringen en prijzen

PayForm is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: een Basisversie met de Betaal - en Incasso functionaliteiten (SEPA-CT en SEPA-DD). Daarnaast is er een Extended versie waarin ook de BTL91 betaalfunctionaliteit is opgenomen. Aan de hand van onderstaande specificaties kunt u bepalen welke versie het beste bruikbaar is voor uw organisatie.

Versie en prijs Basis* Extended*
Single-user (1 gebruiker) € 200 € 300
Multi-user (t/m 5 gebruikers) € 500 € 750
*eenmalige licentievergoeding, prijzen excl. BTW

Basisversie

De Basisversie van PayForm voorziet in alle functionaliteiten om bestanden met Europese overschrijvingen (SCT) en incasso’s (SDD Core) te kunnen aanmaken. U kunt werken met al uw eigen rekeningen en incassanten-id's. Bij aanschaf van een multi-user licentie kunnen uw gebruikers gelijktijdig met het programma werken en daarbij gezamenlijk de adresboeken benaderen.

Ook op technisch gebied zijn er weinig beperkingen doordat u PayForm kunt gebruiken binnen een server omgeving alsmede op virtuele omgevingen, zoals een Citrix omgeving. Het programma is hiermee geschikt voor de meeste ondernemingen, van (middel)groot tot klein.

 

Extended versie

De Extended versie bevat bovenop de functies van de Basis versie de mogelijkheid om betaalbestanden te maken in de BTL91 standaard. BTL91 wordt gebruikt voor betaalopdrachten in niet-Euro dan wel betaalopdrachten buiten het Euro gebied. Ook deze versie is in een multi-user licentie verkrijgbaar en kunt u binnen een server omgeving installeren.

Het huidige versienummer van Payform is 2.3. Zie hier voor een korte versie historie

Functies per versie

Basis Extended
Betalingen (SCT)
Incasso's (SDD)
Mandaatwijzigingen
Eigen adresboeken
Integriteitscontroles
Import van Excel
Import van XML
Checksum op basis van SHA-1
Multi-user gebruik
Onbeperkt aantal eigen rekeningen
Geschikt voor virtuele omgevingen (Citrix)
BTL-91 betalingen